Προϊόντα συσκευασίας πάντα μπροστά από την εποχή!

Εκεί που η καινοτομία συναντάει την εξωστρέφεια, η ΙΝΤΕΡΤΑΝ A.E., η μεγαλύτερη ελληνική εισαγωγική εταιρεία στον χώρο της συσκευασίας, δίνει το δυναμικό παρόν στην έκθεση Restaurant & Takeaway Innovation Expo.

Προϊόντα συσκευασίας πάντα μπροστά από την εποχή! | TESSERA Bio Products®
Με εντυπωσιακή παρουσία σε έναν άρτιο χώρο και με ένα υπέρ-πλήρες κωδικολόγιο, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους για να συστηθεί και να επιδείξει τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει στους επαγγελματίες της εστίασης.

Η έκθεση Restaurant & Takeaway Innovation Expo έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2021, στο Λονδίνο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα συμμετέχουν περισσότεροι από 1.000 εκθέτες, ενώ θα υποδεχτεί πάνω από 15.000 επισκέπτες. Στόχος είναι να παρουσιαστούν τα πιο μοντέρνα πρότυπα και οι καινοτομίες που αφορούν στον τομέα της εστίασης και του takeaway.

Ποια όμως είναι η καινοτομία της ΙΝΤΕΡΤΑΝ A.E. που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το ευρωπαϊκό – και όχι μόνο – κοινό; Μα φυσικά το εδραιωμένο και πάντα καινοτόμο brand TESSERA Bio Products®. Πρόκειται για περισσότερους από 150 κωδικούς 100% φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, που κατασκευάζονται από 5 φυσικά υλικά:

Φύλλα φοίνικα
Bamboo
Ξύλο
Ζαχαροκάλαμο
Χαρτί

Μπορούν να βιοδιασπαστούν, να κομποστοποιηθούν και να ανακυκλωθούν, αποτελώντας νέες πρώτες ύλες και συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Προϊόντα συσκευασίας πάντα μπροστά από την εποχή! | TESSERA Bio Products®

Αυτά τα υλικά δεν επιλέχθηκαν τυχαία. Αντιπροσωπεύουν την αρμονία και την τελειότητα που χαρακτηρίζουν τη Γη όπως και ολόκληρη η φιλοσοφία του brand TESSERA Bio Products®.

Η μεγάλη οικογένεια της ΙΝΤΕΡΤΑΝ A.E. θα είναι εκεί και θα σας περιμένει για μία πρωτοποριακή επίδειξη προϊόντων και λύσεων που θα ανανεώσουν την επιχείρησή σας και θα σας προσφέρουν ικανοποιημένους πελάτες, χαμόγελα και καθαρή… οικολογική συνείδηση!

Μετάβαση στο περιεχόμενο