Πιστοποίηση FSC®: Η έμπρακτη απόδειξη ότι τα προϊόντα μας σέβονται τα δάση

Πιστοποίηση FSC®: Η έμπρακτη απόδειξη ότι τα προϊόντα μας σέβονται τα δάση | TESSERA Bio Products®

Υπεύθυνη διαχείριση δασών, ανανεώσιμες πηγές, ανακυκλωμένα υλικά ή συνδυασμός αυτών, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που φέρει η πιστοποίηση FSC®.

Ως πρότυπο αειφορικής δασικής διαχείρισης, ο μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός Forest Stewardship Council® ιδρύθηκε με σκοπό να προωθήσει τις βέλτιστες πρακτικές για την ορθή, φιλική και αποδεκτή διαχείριση των πόρων του πλανήτη.

Βασικός στόχος είναι η συστηματική παρακολούθηση πρώτων υλών σε όλες τις φάσεις της επεξεργασίας, δηλαδή από το δάσος προς όλα τα ενδιάμεσα στάδια, τη συλλογή και την επεξεργασία μέχρι και την παράδοση του τελικού προϊόντος στους καταναλωτές. Η πιστοποίηση διασφαλίζει ότι έχουν χρησιμοποιηθεί πρώτες ύλες, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου και ότι έχουν ακολουθηθεί ορθές πρακτικές διαχείρισης.

Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα που φέρουν το σήμα της έχουν κατασκευαστεί με σεβασμό τα δάση, το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία.

Εμείς, με τη σειρά αναλώσιμων προϊόντων TESSERA Bio Products®, θέσαμε σαν αυτοσκοπό και όραμα, τη συμβολή μας στην προστασία του περιβάλλοντος, ως την ελάχιστη προσφορά στην παγκόσμια προσπάθεια για τη διάσωση του πλανήτη. Σε αυτό το πλαίσιο, από τις 2/2/2021, έχουμε λάβει την πιστοποίηση FSC® CHAIN OF CUSTODY (Forest Stewardship Council) (TAH-COC-004486), πράξη που έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους πελάτες μας, που πλέον επιθυμούν πιστοποιημένα προϊόντα χαρτοπολτού και ξύλου.

Τώρα, κάθε επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην εστίαση και τον τουρισμό έχει έναν ακόμα λόγο να επιλέξει τα μοναδικά προϊόντα της αγοράς, που σέβονται απόλυτα το περιβάλλον!

Πιστοποίηση FSC® θα βρείτε και στον κατάλογο προϊόντων της σειράς Tani®. Ξεφυλλίστε τους καταλόγους μας και ανακαλύψτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας!