Χάρτινα ποτήρια: H εξέλιξη

Εξελίσσομαι, άρα θα συνεχίσω να υπάρχω.
Η παραπάνω φράση έχει ιδιαίτερο νόημα και είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.
Ο άνθρωπος βρίσκεται ήδη μπροστά σε ένα κομβικό σταυροδρόμι: Ο ένας δρόμος, αυτός που ακολουθούσαμε μέχρι σήμερα, οδηγεί τη φύση και κατ’ επέκταση τους ανθρώπους εκεί όπου λίγο έως πολύ γνωρίζουμε. Το έχουν εξηγήσει άλλωστε αμέτρητες φορές οι επιστήμονες.
Ο δεύτερος οδηγεί σε… ένα ποτήρι καφέ! Κι όμως καλά διαβάσατε. Ο δρόμος της εξέλιξης περνάει από ένα ποτήρι καφέ, νερό, τσάι, χυμό αρκεί να είναι χάρτινο.

Χάρτινα… και με τον νόμο!

Σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή τον Οκτώβριο του 2020, κάποιες κατηγορίες πλαστικών μιας χρήσης καταργούνται από τον Ιούλιο του 2021 πράγμα που αποτελεί μία καλή αφορμή για εξέλιξη.
Και όπως πάντα, έτσι και τώρα η ΙΝΤΕΡΤΑΝ A.E. βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.
Γιατί; Επειδή προσφέρει φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές που μπορούν να αντικαταστήσουν τα κλασικά πλαστικά ποτήρια. Ποιες είναι αυτές; Τα ποτήρια της ολοκληρωμένης σειράς βιολογικών προϊόντων μιας χρήσης TESSERA Bio Products®.

Χάρτινα ποτήρια: H εξέλιξη | TESSERA Bio Products®

Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται Waterbased χάρτινα ποτήρια χωρίς πλαστική επίστρωση, σε πολλά σχέδια είτε χάρτινα ποτήρια με ειδική βιοδιασπώμενη και κομποστοποιήσιμη, βιοπλαστική επίστρωση (PLA).
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού: στο γραφείο, στα παιδικά -και όχι μόνο- parties και βέβαια σε take away όπου αποδεδειγμένα γίνεται και η μεγαλύτερη διακίνηση ποτηριών μιας χρήσης.

4+1 λόγοι για να επιλέξω χάρτινα ποτήρια TESSERA®

Είναι 100% ανακυκλώσιμα. Αυτή είναι μία μεγάλη αλήθεια, καθώς δεν διαθέτουν καμία πλαστική επίστρωση. Έτσι, μπορούν να ανακυκλωθούν, να βιοδιασπαστούν και να κομποστοποιηθούν.

Μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη μας. Επειδή είναι 100% ανακυκλώσιμα, τα χάρτινα ποτήρια TESSERA®, βοηθούν στον περιορισμό των εκπομπών άνθρακα στον πλανήτη μας.

Ακολουθούν την τάση της εποχής. Οι Αμερικάνοι λένε «ξύλο-το νέο μέταλλο». Εμείς αντιπροτείνουμε το «χαρτί-το νέο πλαστικό». Τι καλύτερο λοιπόν από το να ακολουθείς την τάση της εποχής που κάνει τόσο καλό στον πλανήτη μας και να βρίσκεσαι ένα βήμα μπροστά σε αυτή την επερχόμενη αλλαγή εξοπλίζοντας την επιχείρησή σου με προϊόντα TESSERA Bio Products®;

Έχουν ασυναγώνιστο design. Με υψηλή αισθητική και δυνατότητα customized εκτύπωσης του λογοτύπου της επιχείρησής σου, σίγουρα τα νέα ποτήρια σου δεν θα περνούν απαρατήρητα.

Κάνε σήμερα το πράσινο βήμα και δες την επιχείρησή σου και τον κόσμο να αλλάζει προς το καλύτερο!

Μετάβαση στο περιεχόμενο